Powerfulde Manifesting Generator

Når du lærer at bruge din energi optimalt kan du skabe dit drømmeliv og gøre det på en måde, der er helt din egen. Du er her for at følge din egen vej i livet og den er ikke altid lineær.

Manifesting generator udgør ca. 35 % af verdens befolkning. Som manifesting generator har du mange fællestræk med energitypen ”generator”, men du har også træk fra ”manifestor” energitypen. Du er altså en unik hybrid skabt med det bedste fra de to energityper.

Hvis du er nysgerrig for at se dit eget design/chart, kan du gratis slå det op på: www.myhumandesign.com

Manifesting Generatorens 

Livsernegien fra det sakrale energicenter.

Generators (som samlet energitype) udgør hele verdens livsenergi fordi de har det sakrale energicentret defineret, som er der hvor livsenergien sidder.

I det sakrale energicenter sidder mavefornemmelsen også, og den er et meget vigtigt redskab for dig som manifesting generator. Og det er den, fordi den er så tæt forbundet med din energi.

Som manifesting generator vil du altid have det energicenter, der kaldes det sakrale center ”defineret”. Det betyder, at du har konstant adgang til den store livsenergi, der hører til det sakrale center.

 

Din mavefornemmelse er et vigtigt redskab for dig.

Denne store og skønne energi er tæt forbundet med din mavefornemmelse som manifesting generator. Som manifesting generator har du nemlig en stærk mavefornemmelse, der kan svare med et ”ja” eller et ”nej” på ting.

Og denne er tæt relateret til din energi. For det der sker er, at når du mærker et JA til noget du gerne vil, så er det ligesom at trykke på en ”start knap” i det sakrale energicenter, og så SKABER du din egen energi.

Det er også derfor det hedder ”generators” – fordi du genererer og altså skaber energi, når du går med det, der gør dig glad, det der lyser dig op, det der begejstrer dig, det du mærker at du har lyst til at sige JA til.

2.495,00 kr.
11.997,00 kr.

Skriftlig læsning

Skriftlig læsning

995,00 kr.

Så når du som manifesting generator gør det, du elsker, så frigiver du og skaber du din egen livsenergi.

Når du følger din lyst i livet og vælger ting / mennesker / relationer til, som du mærker et JA til, så spreder du din gode energi som en sol.

Når du trives som manifesting generator og følger din lyst i livet, så bliver du magnetisk, varm, strålende og dejlig at være sammen med.

Du er her for at følge din lyst og skabe dit eget drømmeliv. Først når du gør dig selv glad FØRST kan du gøre andre glade.

Som Manifesting Generator mister du din livsnergi, når du gør ting, du ikke har lyst til.

Når du gør noget, der ikke lyser dig op, og som du egentligt mærker et nej eller et ”tjah” til fra mavefornemmelsen, så vil du ikke generere den skønne energi fra det sakrale center.

Og det betyder, at hvis du gør for meget af det, du ikke har lyst til, og som du ikke kan lide, så vil du være i stor risiko for at brænde ud. Din indre energi og dit lys vil altså slukkes. Det vil tære på dig og din krop og du vil med tiden føle dig slatten som en trist karklud og helt drænet.
.

Du er en hybrid – skabt af det bedste fra både generator og manifestor

Du kan i sandhed være et supermenneske – et powerhouse! For du kan nemlig skabe som manifestoren, og du kan få ting til at ske ligesom generatoren.

Din energi som manifesting generator er hurtig, og du lærer hurtigt.

Måske du vil kunne genkende det her med, at du kan mærke en ”trang” til, at der er noget du bare må gøre. Og så er der kort tid fra tanke til handling, inden du suser derudaf.

Du er ikke nødvendigvis skabt til at leve dit liv lineært.

Fordi du har en hurtigt skiftende energi og en mavefornemmelse, der kan skifte fra et ”ja” til et ”nej”, så betyder det også at du som manifesting generator ikke nødvendigvis er skabt til at leve dit liv lineært.

Som manifesting generator er det ikke særligt hensigtsmæssigt at blive i noget, som du godt kan mærke ikke er det rigtige for dig længere.

For går du imod det, du faktisk har lyst til, og bliver i noget (f.eks et job) fordi du føler at du burde, og at det ville være klogt og smart, så mister du simpelthen livskraften, livsglæden og din gode energi.

Som manifesting generator er det altså super vigtigt, at du tillader dig selv at zig zagge dig igennem livet, hvis du har brug for det, og at du følger med derhen, hvor din lyst og interesse tager dig hen.

Du kan have mange passioner og følge dem alle

Som manifesting generator har du måske mange forskellige interesser eller er passioneret omkring mange ting.

Det er meningen, at du skal følge alle dine interesser og gå med alle de ting, du har lyst til. Så længe du føler lysten, så får du også energien til det. Det er altså din STYRKE, at du nogle gange kan hoppe lidt rundt mellem ting.

For når du som manifesting generator har høstet den læring du skulle bruge et sted, så må du videre til det næste.

Din strategi som Manifesting Generator: at respondere

Hver energitype har sin egen strategi, som fortæller noget om, hvordan du bedst interagerer med verden omkring dig, for at skabe mest muligt flow i dit liv.

Din strategi som generator er at ”respondere” eller ”reagere” på noget.

Så når du går ud af livets vej, vil livet sætte forskellige ting ind foran din næse, og så er din opgave at reagere på det ud fra din mavefornemmelse.

Hvis du hele tiden responderer ud fra din mavefornemmelse (og hvad du har lyst til og får energi af), så vil du blive magnetisk og tiltrække de rigtige mennesker, de rigtige muligheder, de rigtige jobs osv.

Typer

Se alle

Manifesting Generator

Læs mere

Generator

Læs mere

Projektor

Læs mere

Flow følelsen for dig er tilfredshed.

Ved at kaste dig over alt det, som lyser dig op, får du mere flow og energi ind i dit liv, og du vil derved også tiltrække endnu mere af det, som gør dig glad og får din sjæl til at synge.

Når du gør dét, som nærer dig allermest, vil du opleve en følelse af tilfredshed.

Tilfredshedsfølelsen er signatur følelsen for manifesting generator, og er den bedste indikator på, at du lever i overensstemmelse med dit design.

.

Ude af flow følelsen for en Manifesting generator er frustration.

Når du oplever frustration og føler dig frustreret, så er det en sladrehank om, at noget er ude af balance eller ude af alignment.

Måske har du fastholdt dig selv i omstændigheder, som du faktisk ikke har lyst til at være i, fordi du føler, at du ”bør” eller bliver nødt til det.

Måske er du i en jobsituation som du ikke bryder dig om eller som gør dig udbrændt. Dette vil oftest komme til udtryk som frustration i dig, hvilket blot er udtryk for en manifesting generator ude af flow.

.

Manifesting generator som et ægte powerhouse

Når du bruger din energi korrekt og vælger alt det fra, der ikke føles som et ”hell yes”, så er du som manifesting generator uden tvivl det største powerhouse af alle typerne inden for Human Design. Så er der ingen grænser for, hvor meget du kan udrette eller skabe. Du har altså den største energi til rådighed af alle.

Hvis du ikke genkender denne powerfulde energi i dig, og du føler dig meget frustreret i dit liv, så er det et udtryk for en manifesting generator der er ude af balance.

En Manifesting generator ude af balance

Hvis du lige nu selv er et sted i dit liv, hvor du måske ikke trives så godt, så kan det godt være lidt frustrerende at læse, at du er skabt til at være den her sprudlende livsenergi.

Hvis det er dér du er, så vil jeg kærligt invitere dig til at se på, hvor i dit liv, du har overhørt dine nej’er fra mavefornemmelsen?

Hvor i dit liv du er i en situation eller relation, som du godt kan mærke, ikke er så god for dig, eller som dræner dig for din gode energi?

Manifesting Generators er her for at lære og gøre op med tendens til, at vi siger JA når vi i virkeligheden mener NEJ.

Tillad dig selv at være kritisk og selektiv i hvad du vil og gør. Følg lysten!

Ønsker du at kunne downloade denne tekst som en smuk e-bog?

Så kan du gøre det lige her (det koster 0 kr,-) 

Vil du selv lære alt om Human Design og lære at læse dit eget og andres designs?

Så tjek den online Human Design reader uddannelse ud lige her. 

.

logo Ditte Hvid

Følg mig her

Kontaktoplysninger

T: +45 28 15 17 33

E: kontakt@dittehvid.dk

Kastanie Alle 10 

7400 Herning

Kontakt tider

Mandag – Fredag 08:00-16:00

Lørdag Lukket 

Søndag Lukket