Powerfulde Manifestor

Manifestors er nogle meget individuelle personligheder og nogle meget powerfulde mennesker. Og det skyldes, at du som manifestor har den største aura af alle de 5 energityper.

Manifestor udgør ca. 8 % af verdens befolkning. Som manifester kan du ikke puttes ned i en kasse, men er her for at skabe din egen. Du er her for at gå dine egne veje og følge din trang i livet. 

TEST DIN ENERGITYPE HER

Manifestor

Du kommer med en stor aura

Manifestors er nogle meget individuelle personligheder og nogle meget powerfulde mennesker. Og det skyldes, at du som manifestor har den største aura af alle de 5 energityper.

De manifestors jeg kender er meget forskellige i deres fremtoning. Så når jeg beskriver typen her, så skal du ikke føle dig forkert, hvis du ikke genkender alle de karakteristika, som jeg beskriver om manifestors.

Det betyder også, at din energi er ”stor”. Når en manifestor træder ind i et rum har de en stor aura/energi, som andre mennesker automatisk lægger mærke til.

Manifestors udstråler ofte en stor power – også selvom det egentligt er noget der foregår ubevidst for dem selv. Men energien lyver ikke. Vi andre kan mærke den fra jer.

Du evner at gå forrest og sætte gang i tingene

Med den her store power og din selvstændige og individuelle personlighed kan du virkelig være en igangsætter.

Manifestors shiner ofte mest, når de kan være de her igangsættere.

Og nogle manifestors vil helt sikkert være nogle rigtig ”go-getter” typer, der ligesom bare kan sætte himmel og hav i bevægelse, hvis der er noget de sætter sig for.

Når de går efter noget, er der ikke meget der kan stoppe en manifestor.

 

 

2.495,00 kr.
11.997,00 kr.

Skriftlig læsning

Skriftlig læsning

995,00 kr.

Sådan fungerer din energi

Din energi som manifestor fungerer sådan, at den er meget spontan og hurtig.

Din energi kommer pludseligt, og du vil føle den og opleve den som en ”indre trang” til at gøre noget.

Det vil føles som en fod, der trykker på en speeder, og at der er noget du bare må gøre.

Du har ikke kontrol over, hvornår foden på speederen slipper igen og du må stoppe op eller hvile. På et tidspunkt i din sprint løber energien ud og er opbrugt, og så er det tid til at hvile, indtil du mærker energi til et nyt sprint.

En manifestor kan ikke altid puttes i en forudbestemt kasse

Som manifestor passer din energi meget sjældent ind i allerede forudbestemte kasser, tidsrammer og regler.

Derfor vil manifestorens energi have svært ved at passe ind i fx institutioner, skoler eller jobs med meget lidt frihed.

Det kan gøre dig presset hvis andre har defineret rammerne på forhånd.

Du har brug for frihed

Fordi du er et så selvstændigt og individualistisk menneske, så er du altså nødt til at skabe dine egne kasser. Det matcher dig ikke godt at blive fortalt, hvad du skal gøre eller hvordan du skal leve dit liv, eller hvordan du skal have det.

Du er her for at gøre tingene på din måde og selv have styringen.

Med din store energi tiltrækker du nogle mennesker og frastøder andre

Som manifestor er du født med din store aura, din store energi og din power. Det kræver, at du som manifestor lærer at blive okay med, at ikke alle kan lide dig.

Manifestor vil måske have lært gennem deres opvækst, at de klarer sig bedst, når de ”pleaser andre” og tilpasser sig deres omgivelser.

Og et vigtigt tema og læring for manifestors er dermed ofte, at stoppe med at please andre for at de skal kunne lide dig.

I stedet skal du som manifestor turde at være den du er, turde at fylde og tage plads! Og være okay med, at nogle vil kunne lide det og andre vil ikke.

Hvad sker der inde i dig, kære manifestor?

Som manifestor har du den største energi af alle typerne.

Det specielle ved denne store aura og energi er, at andre mennesker kan have svært ved at se igennem denne aura eller ”ind bag facaden” på dig.

Din aura er stor og uadtil virker den lidt svær at se igennem. Det betyder, at andre kan have svært ved at se og mærke, hvad der sker inde i dig og hvad du har gang i, hvis du ikke siger det højt.

Andre ser og mærker din store energi og styrke, og de ser måske også, at det ofte går stærkt hos dig, og at du virkelig kan tage nogle spurter – men de forstår måske ikke altid hvad det er, du har gang i, fordi du ikke altid lige få informeret om, hvad du har gang i.

Din strategi som manifestor handler om at informere.

Og her kommer manifestorens ”strategi” ind i billedet.

Hver af energityperne inden for Human Design har sin egen strategi, som handler om hvordan de bedst får deres energi til at interagere med andre mennesker.

At kende til sin strategi, er derfor et rigtig godt redskab til at opnå mere flow, færre bump på vejen og at tingene ”glider lidt lettere” for dig i relationen til andre mennesker.

Fordi at andre mennesker har svært ved at se ind igennem din aura, og aflæse hvad der sker bag facaden hos dig, er det hjælpsomt for dig (og andre) at du informerer om, hvad det er du har gang i.

Sig højt hvad du tænker, hvad du føler og hvad du mærker indeni.

Du vil opleve langt mindre modstand fra andre, hvis du begynder at sætte flere ord på og informere om, hvad der sker inde i dig og hvad du har tænkt dig at gøre.

Når du er meget tydelig omkring hvad du gerne vil og hvad der sker på indersiden af dig, så er det også, at du har den her evne til at blive fuldstændig ustoppelig. Jo mere du informerer, jo mindre modstand vil du også møde fra andre, og jo bedre kan du manifestere de ting, du gerne vil og tage den styring som passer så godt til dig.

Typer

Se alle

Manifesting Generator

Læs mere

Generator

Læs mere

Projektor

Læs mere

Du skal bestemme din egen retning i livet

Du er her i høj grad for at skabe og bestemme din egen retning i livet. Du er blevet sat her på jorden, for at andre ikke skal bestemme over dig.

Du trives ikke særlig godt hvis nogen former for trang eller struktur holder dig nede. Det er vigtigt, at du altså skaber et liv med en stor grad af frihed.

For på den måde kan du bedst følge din skiftende og dynamiske energi og gå med den indre trang, når den kommer. Som manifestor kan du virkelig skabe store ting hvis du vil.

Når en manifestor er vred

Hver af energityperne inden for Human Design har en ude-af-flow følelse.

For dig som manifestor er din følelse vrede.

Når du mærker vrede, er det et tegn på, at noget er ”off” – at du er på afveje, eller at dine omgivelser ikke matcher din manifestor natur.

Når du mærker vrede er det et tegn på, at noget skal justeres.

Manifestorens vrede bliver ofte aktiveret, når folk vil bestemme over dem eller fortælle dem, hvad de skal gøre.

 

Ønsker du at kunne downloade denne tekst som en smuk e-bog?

Så kan du gøre det lige her (det koster 0 kr,-) 

 

Vil du selv lære alt om Human Design og lære at læse dit eget og andres designs?

Så tjek den online Human Design reader uddannelse ud lige her. 

.

logo Ditte Hvid

Følg mig her

Kontaktoplysninger

T: +45 28 15 17 33

E: kontakt@dittehvid.dk

Kastanie Alle 10 

7400 Herning

Kontakt tider

Mandag – Fredag 08:00-16:00

Lørdag Lukket 

Søndag Lukket