Human Design reading i Aalborg

Leder du efter en Human Design reading i Aalborg? Så skal du vide, at jeg tilbyder dig at lave en personlig reading til dig, som du modtager online, uden at du skal møde op på et bestemt sted og tidspunkt. Hos Psykolog Ditte Hvid kan du i stedet vælge en mere fleksibel og fordelagtig løsning.

Hvis du er nysgerrig for at se dit eget design/chart, kan du gratis slå det op på: www.myhumandesign.com

Human Design er et stort og omfangsrigt system, og en personlig reading indeholder rigtig meget information, viden om dig og konkrete redskaber. Derfor vil det være ærgerligt, at du møder op til en fysisk reading og efterfølgende ikke kan huske særlig meget af indholdet. Dette er grunden til, at jeg tilbyder dig at lave din reading, så du har den til evig eje.

Der er forskellige pakker, som du kan vælge, alt efter hvordan du foretrækker at modtage din reading. F.eks. kan du få din personlige reading som en lydfil, som jeg indtaler til dig. Den kan du lytte til igen og igen. Du kan også få din reading på skrift, med mere end 65 siders gennemgang af alle elementerne i dit design. Begge typer er super løsninger til dig, der vil have det hele med, og som vil kunne genopfriske din reading, så ofte som du har brug for det.

 

2.495,00 kr.
11.997,00 kr.

Skriftlig læsning

Skriftlig læsning

995,00 kr.

En genvej ind til din essens

Den dag du kom hertil, blev der sat et energetisk aftryk for lige præcis dig. Et slags indre landkort eller kortlægning af din essens, og dén du er skabt til at være. Når du leder efter en Human Design reading i Aalborg, er det sikkert fordi, at du er klar til at lære mere om din essens og den du er, set gennem Human Design briller.

I en personlig reading til dig folder jeg hele dit design ud for dig. Alle de små detaljer og det store billede af, hvordan det hele hænger sammen. Human Design er et meget stort system, der kan give dig stor forståelse for dig selv. Det er et system der bl.a. inkorporerer astrologi, kvantefysik, biologi og chakrasystemet.

Vink farvel til forkerthedsfølelsen

At få indsigt i dit unikke design vil hjælpe dig til at se dig selv i et nyt og positivt lys. Hvor du ikke er “for meget” af noget og “for lidt” af noget andet. Et kærligt og accepterende lys, hvor du føler dig mere tryg i at være som dig, med alt hvad du er. Og hvor du får sat ord på både skygge- og lyssider, så du kan begynde at opdage gaverne i de sider af dig selv, som du (eller andre) måske har skældt ud på.

Når du modtager din reading fra mig, kan du forvente, at formidlingen er professionel og grundig. Jeg lægger vægt på, at det skal være konkret, brugbart og respektfuld over for dig. Du vil få masser af inputs til nye måder at handle og tænke på, og opmærksomhedspunkter, som vil hjælpe dig fremover, til bl.a. at bruge din energi optimalt og passe på dig selv.

Bliv god til at være dig med hjælp fra Human Design

En stor styrke ved Human Design er dets evne til at fjerne enhver forkerthedsfølelse, som et menneske har påtaget sig. Human Design viser os, at intet ved os er en fejl. Og at i ethvert træk eller reaktionsmønster er både skygge- og lyssider. Dermed får vi øjnene op for, at alle dele af os er værdifulde og tjener en vigtig funktion.

At få bevidsthed på dig, og dén du er designet til at være, er også gavnligt, fordi det hjælper dig til at skrælle alt det af, som du har tillært dig at være, men som egentligt ikke tjener dig mere. Det hjælper dig mere ind til din egen kerne, din egen natur. Det er en stor befrielse når du forstår, hvordan du begynder at tænke, føle og handle mere i tråd med dig selv (fremfor ud fra hvad andre forventer af dig).

Human Design handler meget om din energi. Hvordan din energi fungerer, hvordan du får og bruger energi, hvordan andre opfatter din energi, og hvordan du udveksler energi med din

omverden. At få den dybe forståelse for din energi kan være en livsændrende oplevelse. Det vil skabe mere flow og mindre modstand i dit liv.

Lær at lytte efter dit indre kompas

En reading sætter også lys på din indre autoritet, altså dét du skal lytte efter når du træffer beslutninger i dit liv. Det vil være et vigtigt redskab for dig både i nuet og fremadrettet, når du skal tage små som store skridt i dit liv. Ligesom bevidstheden på dine livsformål og dit unikke bidrag vil gøre det lettere for dig, at bevæge dig på den rette løbebane i livet.

Brug Human Design når du har brug for at finde ind til et mere selvkærligt og selvsikkert fundament i dig selv. Brug det, når du har brug for at finde afklaring og retning i dit liv og din hverdag. Bestil din reading i dag, og få adgang til et hav af nye perspektiver og redskaber, som støtter dig lige præcis dér, hvor du er i dit liv lige nu.

Energityper

Se alle

Manifesting Generator

Læs mere

Generator

Læs mere

Projektor

Læs mere
logo Ditte Hvid

Følg mig her

Kontaktoplysninger

T: +45 28 15 17 33

E: kontakt@dittehvid.dk

Kastanie Alle 10 

7400 Herning

Kontakt tider

Mandag – Fredag 08:00-16:00

Lørdag Lukket 

Søndag Lukket