Hvad siger andre?

“Jeg føler, at Human Design fungerer lidt som et genialt opslagsværktøj. Her kan jeg altid gå tilbage og blive mindet om, hvad der er godt for mig at prioritere, så jeg står stærkere i min egen energi og passer bedre på mig selv. Det kan samtidig også anvendes til at forstå, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør i visse situationer.

Det allerbedste ved at få en Human Design læsning var at jeg følte den som en stor bekræftelse på, at den retning jeg har valgt at gå, føles rigtig for mig.

En anden fordel læsningen har givet mig, er at den helt sikkert har skubbet til mig i forhold til at turde stå mere autentisk frem, og den har virkelig givet mig lyst til at arbejde med dét.

Jeg synes også at en læsning er et rigtig godt redskab i forhold til at finde sine styrker, og det kunne jeg godt forestille mig at man eksempelvis kunne anvende f.eks. i en jobsamtale.

At få en Human Design læsning er et genialt selvtillidsboost at få! En dejlig læsning, der gør dig rigtig glad og taknemmelig for egne evner, kompetencer samt potentialer her i livet.

At få en skriftlig læsning tiltalte mig meget, fordi jeg så kan slå op på netop den side jeg vil, og anvende læsningen som et konkret værktøj, og det er genialt for mig. Så vil jeg få brugt min læsning meget mere, end hvis jeg havde fået den som en lydfil, hvor jeg skulle side og spole frem og tilbage.

Jeg synes, at en Human Design læsning er en perfekt opsummering på alle de forskellige spirituelle ting, som jeg efterhånden har prøvet. Det virker som en blanding af ting, jeg har fået af vide fra håndanalyse, læsning af horoskop og indsigter fra clairvoyance.

Igen må jeg bare anerkende bredden i den her læsning, at du får så mange siders indsigt, som virkelig kan bruges igen og igen i mange forskellige situationer.

“Det aller bedste har været at opdage, at der ikke er noget galt med mig og det har helt sikkert givet mig en utrolig meget ro og tro på mig selv.

Tidligere har jeg haft en særlig måde at reagere på ting i mit liv på og læsningen har vist mig at der simpelthen er en forklaring og mening med netop det. Så de ting jeg har troet var nogle forkerte reaktionsmønstre, er en helt essentiel del af mig og det er okay.

At få læst mit design har givet mig en større glæde over at være mig.

Og jeg mærker nu en utrolig styrke i at turde stå fast i det jeg mærker indeni og vide, at det er det helt rigtige for mig. Så jeg behøver ikke at tænke over, hvad andre tænker.

Inden jeg besluttede mig for at få bestille en læsning var jeg bekymret for at det ikke ville gå dybt nok. At det ville være overfladisk og så det kunne dække over en masse, men min oplevelse var efterfølgende at læsningen var utrolig personlig på netop lige mig.

Ditte forklarer det så godt så man er med hele vejen. Man skulle tro vi havde mødtes og du så på den måde havde indtalt efterfølgende.

Ditte er utrolig god til at formidle, så jeg også tager det helt ind. Hendes stemme og ord var klare og tydelige – og er stadig med mig igennem dagen. Jeg er taknemmelig for at jeg valgte at investere i mit human design igennem Ditte.”

.

Jeg har hørt mit human Design og wow 

Det er vildt at høre, ikke fordi Ditte fortalte noget, som kom som en overraskelse om mig selv helt, men mere som en overraskelse over, at det er så spot on på hvad jeg mærker selv og bliver bekræftet i  Dette her bekræftede mig ekstra meget og mere klart, end nogensinde før 

Nu jeg en person som går meget op i hvad kende min egen identitet og hvem jeg er, så jeg har undersøgt en masse i flere år  Bl.a. med stjernetegn, chakra, numerologi osv. Og det jeg har fået at vide de forskellige steder fra, har du lige givet mig samlet i Human Design. Human Design er virkelig en nem og hurtig måde at få viden om sig selv på den måde, i stedet for den måde jeg er gået igennem det på, i flere år som har været meget rodet . Alt hvad du har sagt, passer perfekt og det har været vildt at blive bekræftet i alt det jeg vidste om mig selv og mærker om mig selv. 

Jeg kan klart anbefale at få tydet sit human design hos Ditte Hvid, hvis man vil lære sig selv mere at kende, med hvad ens vision er i livet, ens passion, ens styrker, talenter,lys sider og skyggesider.

Human design fortæller dig, hvad dit livsformål er, hvad dit indre drive er her i livet og hvad som giver dig energi og hvordan du får mere energi og hvad som dræner din energi

Og jeg føler mig helt beæret over, at få at vide, at det er min vej at guide og hjælpe andre med at finde deres livsglæde i livet, for det er præcis det jeg en kæmpe passion for og ikke kan lade være med. Og er faktisk gået i gang i dette år, at opstarte min virksomhed som selvstændig livsstilscoach til at guide andre med at leve et liv ud fra deres behov, som giver dem livsglæde 

Jeg føler mig mere klar end nogensinde til at udleve min vision og passion.

“Den største forandring, som min Human Design læsning har givet mig er en bedre selvindsigt.
Det bedste har været at få forståelse for egne mønstre.
3 ord der dukker frem, når jeg tænker på, hvad min Human Design læsning har givet mig er: styrke – forståelse – ro. 
 
Jeg var lidt bekymret for, om det ville være spild af penge. Men jeg føler, at det var godt givet ud. Jeg vil anbefale det til andre, som ønsker at forstå sig selv bedre, eller ønsker at arbejde med sig selv.”

.

Den allerbedste ting ved mit samarbejde med Ditte har været, at indeni mig er der sket et skifte fra at have været forvirret omkring, hvad jeg dog kunne bringe ind i min forretning/mit liv, til at få rigtig meget hjælp til at komme videre.
 
En ro og forståelse af mig selv er landet på et dybt plan. At blive set som den jeg er født til at være.
 
For første gang, om nogensinde, har jeg fået ro på, og jeg føler mig i den grad set. Læsningen er fuldstændig spot on og meget omfangsrig. Det er en rejse ind i mig – den jeg er designet til at være. Wow.
 
Min samtale med Ditte gjorde bare min Human Design læsning endnu mere levende, uddybende og jordnært, og vi fik talt om, hvad der vil være oplagt at gå videre med.
 
Det er som om jeg har fået en masse genveje foræret. Jeg fået konkrete værktøjer med, som jeg i den grad kan bruge dagligt til at puste til min drøm som selvstændig.
 
Jeg har nu en klar fornemmelse af mit formål og min mission. Det er da for vildt!
 
Igennem tiden har jeg fået taget mange tests. Både som leder og som en del af et team. Ingen af dem har ramt sådan rigtig spot on. Jeg har altid følt, at jeg er noget af det hele og er blevet presset ind i en kasse. Kort tid efter har det hele været glemt.
 
Derfor var jeg også lidt bekymret for, om jeg med Human Design igen ville føle, at jeg skulle passe ind i en kasse.
 
Efter mit samarbejde med Ditte, vil jeg sige, at jeg aldrig som i aldrig har følt mig så set og så rummet. Der er i den grad sat spot på alle mine styrkesider, og hvad jeg kan bringe ud i verden.
 
Det eneste jeg kan fortryde er, at jeg ikke har fundet Ditte og Human Design meget før. Men da jeg fandt Ditte på nettet vidste jeg, at her var det rette match til mig.
 
Med en baggrund som  psykolog der er nysgerrig på andre måder at se verden på, det er berigende og lige noget for mig.
 
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger videre til at arbejde sammen med Ditte. Du vil aldrig fortryde det! Ditte er mega troværdig og skarp. Jeg er stor fan og mener at dette er noget alle burde opleve!”

“Jeg var ret skeptisk overfor at få lavet en Human Design reading, da jeg ikke normalt tror på astrologi og andre mere spirituelle ting.

Men jeg valgte at få lavet en reading af Ditte alligevel da jeg var nysgerrig.

Da jeg læste readingen første gang så jeg flere ting, som helt sikkert passede på mig. 

Men jeg var stadigvæk skeptisk og tænkte at readingen nok er beskrevet sådan at alle passer på alle. Så jeg tænkte ikke så meget videre over det, men gik bare videre med livet.

Og nu 3 måneder siden må jeg bare sige, at jeg forstår min reading fuldt ud. Det er som om den har ligget og luret i baggrunden. Har netop genlæst min reading og den er spot on på mig.

Nu er jeg den, som spørger andre: “Kender du Human Design? Hvad siger den om dig?!” og er helt hooked på at lære mere og bruge den som baggrund til at forstå mig selv og min måde at være i verden på.

Så fra skeptisk til “wow, det er jo mig, der står beskrevet der”.

Så stor anbefaling til at få lavet en reading hos Ditte (som desuden også er klar på at uddybe, hvis du har spørgsmål til din reading, hvilket hjalp mig meget).

Jeg blevet helt hooked på Human Design. Det er så fascinerende – og stadigvæk lidt “utrygt” for mig at stole på noget på baggrund af en fødselsdato og tid. Men jeg kan mærke, at når jeg læner mig ind i det og vælger at tro på det, så giver det bare så meget mening. 

Kh Human Design Reading fan”

.

“Den største forandring Human Design har givet mig, er følelsen af at være accepteret og forstået på et helt andet plan. Det er som om, at der er nogle brikker inde i mig som er faldet mere på plads. Min læsning hjalp mig til bedre at forstå hvem og hvordan jeg er i verden.

Det allerbedste ved læsningen er, at jeg føler at jeg har fået en større indsigt i hvem jeg er som menneske. En indsigt i mine styrker og udfordringer, og et skub i en retning af at gøre mere af det jeg elsker, og følge min intuition.

Jeg har altid bebrejdet mig selv for at være stille. Men efter læsningen føler jeg mig set som den jeg er, og tør nu hvile mere mig selv.

Nogle af de fordele som læsningen har givet mig er en større accept af hvem jeg er, og hvordan jeg er i verden. 

Human Design har dannet grobund for at se mit liv i et andet lys – hvor jeg er okay præcis som jeg er. En større accept af hvem jeg er, og hvordan jeg er i verden. 

Jeg føler mig mere selvsikker og bebrejder mig selv mindre (fx for at være stille) – fordi jeg nu ved at det er sådan jeg er “skruet sammen” – og det er helt okay.

At få lavet en personlig læsning vil jeg anbefale til alle som ønsker at opnå en større forståelse af sig selv. Det har været rørende og så givende at få en læsning hos Ditte.” 

“Min Human Design læsning, som Ditte har indtalt til mig, har hjulpet mig til at bruge min energi optimalt. Jeg har fået en større forståelse for at strukturere mit arbejde, så jeg har større overskud i hverdagen.

Jeg er blevet meget mere bevidst om mine potentialer, og om hvordan de kan kombineres på andre måder.

Mens jeg hørte readingen, tænkte jeg adskillige gange, det giver så meget mening.”

.

Det var da en motivationsbooster af de store.
 
Jeg har gået og udskudt nogle ting i laaaang tid, men alt det du fortalte om, at jeg skal sige min sandhed højt, inspirere osv, var lige den energi og det boost, jeg havde brug for for ikke at sætte det på standby mere.
 
Det hjælper mig til at holde mig selv fra at “fylde for meget” med det, jeg har på hjerte som businessmentor. Det skal ud i verden og inspirere og gøre nytte.
 
Der var så mange gode ting i det. Noget var bekræftelse af det, jeg ved om mig selv, men også mange fine nye ting, som føltes lidt som at få et kærlighedsbad af gode budskaber og skulderklap.
 
Den største forandring som Human Design læsningen har givet mig er indsigten i, at jeg faktisk producerer bedst, og er skarpest, når deadline nærmer sig på det, jeg skal lave.
 
Jeg kan tydeligt se det, men har altid ønsket, at jeg kunne være mere på forkant. Det giver ro indeni, at det er sådan jeg arbejder bedst.

TAK for den fine læsning Ditte. Jeg vil anbefale Human Design til andre der har brug for at få kastet lys på deres styrker og få en ny vinkel på, hvordan de er, når de er bedst.

Inden jeg bestilte min læsning var jeg i tvivl om, det ville ramme mig og give mig noget nyt. Men det har virkelig været et skønt skulderklap at give sig selv og meget indsigtfuldt at få læst mit design.”

“Den største forandring, som min Human Design læsning har givet mig er, at jeg nu tror på, at jeg virkelig kan ændre noget i min situation, så jeg får det bedre. At jeg kan arbejde hen imod at leve efter mit design, og derved være mere tro mod mig selv.
 
At få læst mit design har hjulpet mig til at jeg begynder at tro mere på mig selv. Jeg begynder at lytte til de signaler, som min krop sender mig. Og jeg får lyst til at lyse og være mig selv.

Inden jeg besluttede at investere i en læsning var jeg bekymret for at give penge ud på noget, som jeg ville fortryde. Og det har vist sig at være en helt unødvendig bekymring.

Jeg var lidt skeptisk overfor det, fordi jeg egentlig ikke helt tror på det alternative, men efter jeg fik en smagsprøve på mit design hos Ditte, blev jeg meget nysgerrig, fordi det passede så godt på mig. Der var dele, som jeg ikke synes passede, det faldt dog på plads i den komplette læsning. Nu er jeg blevet lidt bidt af det.

Ditte er så god til at formidle ens design på en kærlig og opmuntrende måde, så man virkelig kan mærke hendes gejst for at hjælpe andre mennesker, og for at gøre en forskel gennem bl.a. Human Design. Den energi smitter, hvilket er virkelig dejligt.”

“Jeg var blevet nysgerrig på Human Design og kunne mærke, at jeg gerne ville dykke mere ned i det. Da jeg på nettet så, at Ditte kombinerer hendes psykologfaglighed med Human Design, vidste jeg at hun var den perfekte for mig at kontakte.

Da jeg kontaktede Ditte stod jeg over for en mulig skillevej i mit liv og nogle større beslutninger der skulle træffes. Det var virkelig givende at få Dittes sparring på disse overvejelser. Og jeg oplevede det som en stor fordel, at Ditte ligesom forstod mig, fordi hun jo kendte til mit design.

Vi talte sammen 3 gange med ca. 3 ugers mellemrum og mellem sessioner havde jeg grundet vores samtaler masser at arbejde med. Forløbet hjalp mig på “den rette vej” og hjalp mig til at se mine næste skridt i en periode, hvor jeg var faret lidt vild i mit liv.”

“Jeg var meget overrasket over hvor meget en læsning af mit Human Design kunne gøre for mig. Helt utrolig meget ramte fuldstændig plet i forhold til hvem jeg er.

Human Design har givet mig en stor forståelse for mig selv. Jeg oplever det som en stor fordel i mit arbejdsliv, hvor jeg er blevet skarpere på hvordan jeg fungerer og hvad der er mine særlige styrker.

Det er også rigtig godt at læsningen gav konkrete ideer til handling. Og gav inputs til  hvordan jeg kan bruge det som en støtte i de ting, som jeg synes er svære.

I en læsning får du af Ditte både rigtig meget viden, men bliver også klædt på til hvordan du så bruger denne viden i praksis. Jeg er meget fascineret af Human Design og bruger min nyden viden om mig selv dagligt.”

“Jeg er vildt imponeret over så mange aspekter, du kommer omkring i din læsning. Og hvor rigtigt du rammer i din beskrivelse af min måde at agere i livet på.

Jeg bestilte primært læsningen for at få et skub eller en form for guideline i forhold til, i hvilken retning jeg skal bevæge mig hen arbejdsmæssigt fremadrettet.

Og jeg synes helt klart at dine beskrivelser af mig har givet mig mere klarsyn i forhold til dette. Tusind tak for det.”

logo Ditte Hvid

Følg mig her

Kontaktoplysninger

T: +45 28 15 17 33

E: kontakt@dittehvid.dk

Kastanie Alle 10 

7400 Herning

Kontakt tider

Mandag – Fredag 08:00-16:00

Lørdag Lukket 

Søndag Lukket