Human Design reading i Aarhus

Er du søgende efter få en Human Design reading i Aarhus, så kan du i stedet vælge en mere fordelagtig løsning, hvor du bestiller en reading online, og får tilsendt din personlige reading på mail. Fleksibiliteten er her en fordel, idet du ikke skal møde op på et bestemt sted og tidspunkt.

Hvis du er nysgerrig for at se dit eget design/chart, kan du gratis slå det op på: www.myhumandesign.com

Min erfaring er også, at når du sidder fysisk og skal have en reading, så kan det være meget svært at huske alt dét, der kommer frem i sessionen. Det vil faktisk være en helt umuligt opgave, idet en reading er så omfangsrig. Derfor anbefaler jeg dig, at vælge en Human Design reading på en form, hvor du har den til evig eje.

Hos Psykolog Ditte Hvid kan du vælge mellem forskellige typer readings, som gør det muligt for dig, at finde din reading frem igen og igen, og genopfriske så ofte du har brug for det. Du kan vælge enten at få din reading indtalt på en lydfil, som du får tilsendt på mail. Eller du kan vælge en skriftlig reading, hvor jeg gennemgår alle detaljer samt helheden i dit design på skrift. Den modtager du som en PDF på 65+ sider. Begge typer reading laves selvfølgelig specifikt til dig.

 

2.495,00 kr.
11.997,00 kr.

Skriftlig læsning

Skriftlig læsning

995,00 kr.

Human design reading i Aarhus – Manualen du ikke vidste du kom med

Flere har kaldt Human Design systemet som “manualen du ikke vidste, at du kom med” og det er med god grund. Det er nemlig et komplekst og omfattende system, der inkorporerer mange undersystemer i et.

Dette er eksempelvis chakrasystemet, iChing, kvantefysik, Kaballah og astrologi. Mange mennesker bliver derfor også utroligt overraskede over, hvor præcist Human Design rammer i at beskrive det enkelte menneske samt hvor mange emner som Human Design siger noget om.

Vi mennesker er unikke ned til mindste detalje, og denne individualitet, og hvad vi hver især er “skabt til at være”, belyser en Human Design reading. Det er nemlig alle forskellige roller vi er her for at udfylde eller forskellige brikker i det store puslespil som vi udgør.

Gør op med forkertheden

En Human Design reading vil give dig et mere nuanceret billede på de sider af dig eller reaktionsmønstre i dig, som du har haft en tendens til at skælde ud på eller føle er forkerte. Med Human Design opdager du, at intet ved dig er en fejl, og at alle skyggesider indeholder lyssider, som du kan blive mere opmærksomme på. Formidlingen af Human Design er dermed altid positiv og konstruktiv på den måde, at det har til formål at give dig en forståelse for både dine lys- og skyggesider.

Når du leder efter en Human Design reading i Aarhus, er du sandsynligvis søgende efter at formidlet viden om dit specifikke design videre til dig. Når du bestiller en reading hos mig, er

min fornemmeste opgave at gå i dybden i dit design, og jeg gør meget ud af min formidling, så den er præcis, forståelig, konkret, detaljeret og med en kærlig respekt for dig.

Human Design som en genvej til at forstå dig selv

Vi mennesker kan så let komme til at søge efter svar uden for os selv. Ligesom vi kan have svært ved at opretholde en stærk kontakt til den indre GPS, der bor i os. Med Human Design guides du ind i bedre kontakt til din indre autoritet. Derfra kan du bedre mærke dig selv og din krop. Det vil lette dig fremover, når du skal mærke efter, hvad der er sandt for dig (f.eks. når du skal træffe beslutninger).

Human Design belyser alle dine styrker og gaver. Dém som du ikke engang lægger mærke til, at du har og bruger – fordi de arbejder så ubevidst, og på linje med dét at trække vejret.

Vi kan nemt komme til at tro, at vi hele tiden skal forbedre os. Og vi kan søge efter vores livsformål og potentialer ude i den ydre verden, som om det er noget helt nyt, vi slet ikke kender endnu.

Et kærlighedsbad til dig, med fokus på dine unikke styrker

I en Human Design reading kan jeg se dine naturlige gaver, centrale temaer og formål her i dette liv. Og jeg kan være med til at vise dig, at det eneste der kan udfolde sig inden i dig, er de evner, som altid har været der – foldet sammen og ventende på at blive udviklet.

Med Human Design får du et spejl der viser dig, at nøglen til dit lyse udgangspunkt bor i dig, og de ressourcer som gemmer sig i mange af dine medfødte kompetencer.

I en reading får du en nøgle til at træde endnu mere ind i dine naturlige talenter og den rolle, som kun du kan udfylde, Du vil få spejlet alle dine allerede kendte men også ubevidste/endnu ukendte styrker. Dette vil øge din tro på dig selv og give dig en masse at arbejde videre med fremadrettet.

Professionel og grundig formidling

Med en baggrund som psykolog har jeg en bred viden om mennesket. Jeg er personligt optaget af at forstå mennesker ud fra forskellige vinkler, såsom psykologien og spiritualiteten. Jeg har læst hundredvis af designs gennem årene, og når du søger efter en Human Design reading i København, kan du dermed trygt vælge at få din reading lavet hos mig.

Hos mig er du sikret en professionel tilgang og jeg vægter, at formidlingen af dit design er dybdegående, konkret, respektfuld, grundig og letforståelig. Skulle du efter at have modtaget din reading have brug for at arbejde yderligere med dit design, så kan du vælge at indgå i et videre terapeutisk eller vejledende forløb hos mig. I det terapeutiske arbejde vil det være en

stor fordel for både dig og mig, at jeg kender dit unikke design, da det giver en stor fælles forståelse. Bestil din personlige reading online i dag og modtag den inden for 7 dage.

Energityper

Se alle

Manifesting Generator

Læs mere

Generator

Læs mere

Projektor

Læs mere
logo Ditte Hvid

Følg mig her

Kontaktoplysninger

T: +45 28 15 17 33

E: kontakt@dittehvid.dk

Kastanie Alle 10 

7400 Herning

Kontakt tider

Mandag – Fredag 08:00-16:00

Lørdag Lukket 

Søndag Lukket