Human Design reading i Odense

Hvis du leder efter en Human Design reading i Odense, så skal du vide, at du sagtens kan få en personlig reading uden at skulle møde op på en bestemt lokation på et bestemt tidspunkt. Hos Psykolog Ditte Hvid kan du i dag bestille en personlig reading, som du får tilsendt inden for 7 dage, uanset hvor i landet du bor.

Hvis du er nysgerrig for at se dit eget design/chart, kan du gratis slå det op på: www.myhumandesign.com

Fordelen ved at vælge en reading hos mig er, at du modtager den på mail. Du får den enten på skrift (mere end 65+ sider om dit unikke design) eller som en personlig indtalt lydfil til dig.

På den måde skal du ikke forsøge at huske alt hvad der bliver sagt, som du skulle hvis du mødte op til en fysisk Human Design reading i Odense.

Du har i stedet din reading til evig eje, og kan genlytte den eller genlæse den så ofte, som du har lyst til og brug for. Human Design er et stort og omfattende system, og derfor er det virkelig rart at kunne tage din reading frem igen og igen, fordi der er rigtig meget information at tage ind, og der er intet du vil misse – trust me on that.

2.495,00 kr.
11.997,00 kr.

Skriftlig læsning

Skriftlig læsning

995,00 kr.

Et energetisk fingeraftryk over den du er

Du kan se dit unikke Human Design som et energetisk fingeraftryk eller landkort over dén, du er designet til at være. Human Design åbner en utrolig stor verden, som evner at sætte ord på dybder i dig. Mange af mine tidligere kunder oplever det som værende nærmest “skræmmende”, at readingen rammer så præcist og spot on.

Dette skyldes også, at Human Design er et stort system, som inkorporerer mange andre systemer. Dette gør Human Design til et præcist rammende system, til at beskrive det enkelte menneske og dets energetiske rolle her i livet.

Human Design tager udgangspunkt i din fødselsdag og fødselstidspunkt. Ud fra disse oplysninger udregnes dit unikke design. Når du søger efter en Human Design reading i Odense, søger du efter én der er uddannet i at folde dybderne i dit design ud for dig. Når du bestiller en Human Design reading hos mig, kan du sidde i ro og mag hos dig selv og tage alle indsigterne ind i det tempo, som passer dig.

Dit Human Design formidles af psykolog Ditte Hvid

Jeg er meget grundig og professionel i min formidling. Det er vigtigt, at videreformidlingen til dig er konkret, dybdegående, brugbar, positiv og respektfuld. Jeg giver dig både forståelse for de enkelte detaljer i dit design, samt hvordan det hele hænger sammen i en unik helhed.

Jeg er som menneske nysgerrig på, hvordan vi kan forstå mennesker ud fra forskellige anskuelser. Derfor har jeg også kastet min kærlighed på både psykologien og spiritualiteten.

Når jeg laver en personlig reading til dig, er mit ønske, at du må få sat positivt lys på alle træk og reaktionsmønstre i dig, så readingen hjælper dig til at føle dig endnu mere rigtig i at være lige præcis dén du er.

Kom mere hjem i dig selv med Human Design

Med en Human Design reading får du en “manual” til din egen energi. Du får dyb forståelse for, hvordan du er designet til at navigere i denne verden, og hvordan du bruger din energi optimalt.

Vi fungerer alle vidt forskelligt, og med indsigt i din unikke energi kan du navigere på den mest autentiske måde, og nemmere droppe sammenligningen med andre. Du lærer dine

styrker og gaver at kende, og får konkrete redskaber til at begynde mere i flow med din egen natur.

Human Design giver dig en masse redskaber, som du med det samme kan bruge på din rejse mod større forståelse for, hvor du kommer fra, og hvordan dine livssammenhænge har udfoldet sig for dig. Når du får sat ord på dit design, vil du kunne bruge det til at kunne forstå din fortid langt bedre. Det vil pludselig give mening for dig, hvordan din vej har været, og det vil føles som om, at en masse brikker falder på plads.

Human Design som et kompas til at finde din rette løbebane i livet

Du vil selvfølgelig også kunne bruge din nye viden og indsigt i din nuværende situation til at begynde at tænke, føle og handle mere i tråd med din sande natur.

En reading vil også give dig masser af inputs du kan bruge, når du overvejer din fremtidige vej i livet, både inden for dit privatliv og dit arbejdsliv.

Dét der også gør Human Design så brugbart, er dets fokus på de positive og konstruktive aspekter. Vi har sandsynligvis alle træk ved os selv, eller bestemte reaktionsmønstre, som vi har følt har været udfordrende eller endda “forkerte”. I en Human Design reading gør jeg meget ud af at formidle både lys- og skyggesider, så du får nye perspektiver på, at alle dele af dig også indeholder styrker.

Personlig reading med vægt på høj faglighed og grundighed

Når du søger efter en Human Design reading i Odense kan du trygt vælge at få lavet din reading online hos mig. Jeg har læst hundredvis af designs gennem årene, og jeg vægter høj kvalitet og faglighed i hver eneste reading. Bestil din reading i dag og glæd dig til, at den lander hos dig inden 7 dage.

Energityper

Se alle

Manifesting Generator

Læs mere

Generator

Læs mere

Projektor

Læs mere
logo Ditte Hvid

Følg mig her

Kontaktoplysninger

T: +45 28 15 17 33

E: kontakt@dittehvid.dk

Kastanie Alle 10 

7400 Herning

Kontakt tider

Mandag – Fredag 08:00-16:00

Lørdag Lukket 

Søndag Lukket