Human Design reading i København

Søger du efter en Human Design reading i København, så kan du også vælge en mere fleksibel løsning og bestille den online. Hos Psykolog Ditte Hvid kan du få lavet din personlige Human Design reading, og få den tilsendt indenfor 7 dage, uanset hvor i landet du bor.

Hvis du er nysgerrig for at se dit eget design/chart, kan du gratis slå det op på: www.myhumandesign.com

Det er der flere fordele i. Først og fremmest behøver du ikke at møde op på et bestemt tidspunkt og bestemt sted. Du slipper også for at forsøge at huske alt, hvad der bliver sagt i readingen (hvilket er en helt umulig opgave).

I stedet får du hos mig tilsendt din reading, enten som en lydfil, som jeg indtaler til dig, eller på skrift som en PDF bestående af mere end 65+ sider. I begge typer readings gennemgås alle elementerne i dit design.

En Human Design reading er enormt dybdegående og kommer langt omkring, og derfor er det en stor fordel, at du kan lytte til den, så mange gange du har lyst til og brug for. Ligesom det er rart at kunne tage din skriftlige reading frem igen og igen, når du har brug for at blive mindet om din unikke essens.

 

2.495,00 kr.
11.997,00 kr.

Skriftlig læsning

Skriftlig læsning

995,00 kr.

Et landkort over din unikke væren

Human Design er et stort system, der inkorporerer flere systemer i sig, såsom astrologi og chakrasystemet. Det er et meget dybdegående system, der virkelig kan hjælpe os mennesker til at forstå os selv på et dybere plan. På et plan, hvor vi er væk fra forestillingerne om, hvem vi burde være og hvad der er “rigtigt og forkert”. Og hvor vi i stedet lærer, at se os selv i et styrkebaseret lys, hvor vi er okay med alt, hvad vi indeholder og rummer.

Den dag du blev født, blev der på det eksakte fødselstidspunkt skabt dét, vi kunne kalde et energetisk fingeraftryk eller blueprint for dig. Ud fra få oplysninger om dig, udregnes dit unikke design. I dette design gemmer der sig et væld af værdifuld information.

Når du søger efter en Human Design reading i København, er du sikkert nysgerrig på at få udfoldet og videreformidlet al denne visdom til dig. Når du vælger at bestille en reading hos mig, kan du trygt sidde hjemme hos dig selv og modtage en fyldestgørende reading af dig, og dit medfødte energetiske fingeraftryk.

Min videreformidling af dit design har altid afsæt i en kærlig respekt for dig. Det er vigtigt for mig, at du oplever en professionel formidling, som er let at forstå, konkret, nuanceret og med brugbare redskaber, som du med det samme kan begynde at prøve af og være opmærksom på.

Human Design i københavn er et fantastisk værktøj til selvudvikling

I en Human design reading får du forskellige redskaber, som du kan inddrage i din rejse mod større bevidsthed på, hvem du er og hvor du kommer fra i dine livssammenhænge. Det kan i høj grad støtte dig i at være dig, og begynde at skrælle de tillærte “lag” af. Som et løg, hvor du piller lag af, som ikke længere tjener dig. Så du skridt for skridt kommer nærmere din egen kerne og essens.

Human Design kan være en guide for dig, så du kan bevæge dig på den rette vej i dit liv. Så du kan træffe beslutninger ud fra det, der føles rigtigt for dig. Dét som der fungerer som din indre GPS eller dit indre kompas. Og så du kan udleve dit livsformål bedst muligt, og omsætte dig selv fra dine egne gaver og talenter.

Lær at navigere efter din energi

Måden din energi fungerer på er unik for dig, og det er en kæmpe gave for dig, at få forståelse for, hvordan netop du skal navigere i denne verden, for at gøre det bedst i tråd med dit design og din energi. Det vil kunne opleve det som en stor befrielse, at få sat ord på din egen natur, så du kan stå endnu mere solidt i dit eget fundament.

På den måde støttes du også i at “skrælle lagene af”. Præcis som et løg, hvor du begynder at adskille dig fra de handlemønstre, som du har tillært dig op igennem livet, men som ikke længere er gode for dig, og som slet ikke er et match til dén, du er skabt til at være.

Med en personlig reading af dit design støttes du i at skabe nye mønstre, tanker og forståelser om dig selv, som løfter dig ind i en mere selvkærlig, tillidsfuld og selvsikker version af dig.

Få læst dit Human Design af en psykolog med stor erfaring

Som menneske er jeg optaget af hvordan både psykologien og spiritualiteten kan belyse mennesket: hvor kommer vi fra? Hvordan bliver vi dem vi er? Og hvordan kommer vi tættere på vores egen natur og autenticitet? Hvordan kommer vi væk fra forestillingen om, at noget ved os skulle være anderledes?

Når jeg videreformidler Human Design videre til dig, anser jeg det som en stor fordel, at jeg også har min psykolog kompetencer med. Når du søger efter en Human Design reading i København kan du altså trygt vælge, at få den lavet hos mig, da du her er sikret professionalisme, kvalitet, grundig og respektfuld formidling.

Skulle du efter at have modtaget din reading have brug for at arbejde videre med den i en vejledende eller mere terapeutisk sammenhæng kan du også fortsætte hos mig, og du skal dermed ikke ud og finde en ny terapeut, der ikke kender til Human Design og forstår dig, og dit design.

Energityper

Se alle

Manifesting Generator

Læs mere

Generator

Læs mere

Projektor

Læs mere
logo Ditte Hvid

Følg mig her

Kontaktoplysninger

T: +45 28 15 17 33

E: kontakt@dittehvid.dk

Kastanie Alle 10 

7400 Herning

Kontakt tider

Mandag – Fredag 08:00-16:00

Lørdag Lukket 

Søndag Lukket