Hvordan læser man Human Design?

Har du for nyligt stødt på Human Design, slået dit chart op og er blevet nysgerrig på, hvordan du læser dit Human Design chart – så kig med her.

I blogindlægget guider jeg dig igennem, hvordan du aflæser dit human design. Vil du have en endnu mere dybdegående forklaring, så hop ind på min Podcast “Det Hele Menneske” og lyt til afsnittet om at læse dit eget design. 

 

hvordan læser man human design

Hvad er Human Design?

Human Design er et system, der blev kanaliseret af Ra Uru Hu i 1984 og består af astrologi, Kaballah Tree of life, iChing og chakrasystemet. Human Design siger noget om, hvordan din energi fungerer, hvilken energi du sender ud og hvilken energi du modtager. Det kan også fortælle dig om, hvilke potentialer og gaver du har med dig i dette liv – og hvordan du kan udleve disse.

Eksempel på et Human Design chart

Ved første øjekast kan et Human Design chart se uoverskueligt ud, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. I dette blogindlæg går vi trin for trin igennem, hvordan du kan læse dit Human Design chart.

 

Herunder kan du se et eksempel på, hvordan et Human Design chart kan se ud. Du kan med fordel have dit eget chart klar til at kigge på, når vi gennemgår de forskellige elementer.

Har du ikke hentet dit Human Design chart kan du gøre det gratis på www.myhumandesign.com

Du skal bruge din fødselsdag, dit præcise fødselstidspunkt og den by du er født i. 

 

Hvordan læser man Human Design?  Trin for trin guide. 

 

Trin 1 – Energitype:

Den mest fundamentale og vigtige del, at kende om dit Human Design chart, er din energitype. Når du har slået dit chart op, kan du finde din energitype i spalten til højre, hvor der står ”type”.

Din energitype siger noget om, hvordan din energi grundlæggende fungerer, hvad du er her for at bidrage i verden med og hvilken aura (eller udstråling) du har.

Der er fem former for energityper: Generator, manifesting generator, projector, manifestor og reflector. Du kan for 0 kr få tilsendt en e-bog, der beskriver din energitype.

Kender du allerede din energitype, men vil læse mere om den kan du gøre det her. 

 

Trin 2 – Strategi:

Hver energitype har en strategi tilknyttet. Din strategi er den måde du optimalt bruger din energi på, den måde du tiltrækker muligheder på og ligeledes, hvordan du interagerer med omverden. At kende sin strategi kan være en smutvej til at leve i flow og i overensstemmelse med sin energi. Den er altså guld værd at kende!

 

Generators strategi: At respondere

Manifestors strategi: At informere

Manifesting generators strategi: At respondere og så informere

Projectors strategi: At skabe invitationer

Reflectors strategi: At vente en månecyklus (28 dage)

 

Trin 3 – Autoritet:

Din autoritet er din personlige gps, vejviser og indre stemme. Det er den måde, du træffer beslutninger på, og den måde du mærker, hvad der er rigtigt for dig. Det er kun dig, der kan mærke, hvad der føles sandt for dig!

Måske du allerede har hørt udsagnene ”at følge sin mavefornemmelse” eller ”at følge sit hjertes kald”? Der er faktisk flere måder, man kan mærke, hvilken beslutning eller vej i livet man skal tage.

Du kan nemmest finde din autoritet ved at kigge i højre spalte på dit chart, hvor der står ”authority”.  I alt er der syv måder:

 

Emotionel autoritet: Din beslutningstagning er baseret på dine følelser. Læs mere om emotionel autoritet her.

Sakral autoritet: Din beslutningstagning er baseret på din mavefornemmelse. Læs mere om sakral autoritet her.

Splenic autoritet: Din beslutningstagning er baseret på din intuition. Læs mere om splenic autoritet her.

Ego/hjerte autoritet: Din beslutningstagning er baseret på dit hjerte, viljestyrke og motivation.

G-center autoritet: Din beslutningstagning er baseret på din identitet – lyt til din indre stemme.

Mental autoritet: Din beslutningstagning er baseret på dit ydre miljø.

Lunar autoritet: Din beslutningstagning på måne-cyklussen. Klarhed vil lande over 28 dage.

 

Trin 4 – Profiler:

Din profil er det, der kommer tættest på at beskrive din personlighed. Den beskriver både, hvordan du ser dig selv og hvordan andre ser dig. Profilen består af to tal. Det første tal repræsenterer din bevidste side og hvordan du ser dig selv i verden. Det andet tal repræsenterer det som du ikke nødvendigvis ser så tydeligt i dig selv, men som andre ser tydeligt i dig.

 

1’er – Læreren: Du er en tragt af visdom, der elsker at lære nyt og forstå i dybden.

2’er – Guruen: Du er født med en indre viden, visdom og har et naturligt talent.

3’er – Præsten: Du lærer gennem ”trial and error” og ved at gøre dig erfaringer.

4’er – Profeten: Du skaber muligheder gennem dit netværk.

5’er – Budbringeren: Du vil gerne hjælpe andre mennesker, og folk får øje på dig af netop den årsag

6’er – Buddhaen: Gennem dine erfaringerne fra livets faser, bliver du en rollemodel for andre.

 

Trin 5 – Energicentre:

Som du ser på eksemplet, er der forskellige geometriske former – dette er de ni energicentre. Hvert energicenter har et bestemt tema forbundet til sig. For eksempel har solar plexus følelser som et energetisk tema. Energicentrene giver et billede over, hvordan din energi er fordelt og hvilken energi du har adgang til.

Her kan du se en oversigt over energicentrene og deres navne.

 

Når energicentret er defineret (farvet), har du konstant adgang til energien i dette center. Hvis energicentret derimod er udefineret (hvidt), så har du ikke konstant adgang til energien heri.

 

Du vil også i det udefineret energicentre kunne mærke andres energi meget. Det er også det, der bl.a. gør, at du for eksempel kan få energi af at være sammen med andre mennesker. Eller at du med et udefineret (hvidt) solar pleksus mærker rigtig meget ind i andre menneskers følelser.

 

Trin 6 – Gates og channels:

Dine gates og channels er det, der gør dit chart helt personligt. Det fortæller nemlig noget om, hvilke potentialer og gaver du har med dig i dette liv. De fortæller dig også noget om dine skyggesider og læringer i livet.

Gates er de farvede tal i dit chart, hvor der går en linje ud fra. Det fortæller om, hvad dine evner og gaver er, og hvad du er her for at udleve i dette liv. Dine gates er også en del af den energi du udstråler til andre – det som andre kan mærke i dig.

Læs guiden til de 64 gates i human design her.

 

En channel består af to gates, der tilsammen danner en hel linje i dit chart. Den forbinder to energicentre. Channels er dine ekstra gaver, du har fået med dig i livet, og det, der kommer virkelig nemt til dig.

Læs guiden til de 38 channels i human design her.

 

Lær mere om Human Design

I dette blogindlæg har vi fået svaret på spørgsmålet: Hvordan læser man Human Design. Vi har gennemgået de mest essentielle dele af et Human Design, hvor du har fået indblik i elementer man kan kigge på, når man skal læse sit Human Design chart.

 

Dette er blot et udpluk af de forskellige delelementer i Human Design, og vi har kun berørt toppen af isbjerget. Human Design er et stort og omfattende system. Det kan beskrive vores forskelligheder ned til mindste detalje.

 

Ønsker du at lære mere om Human Design, og at kunne læse dit eget og andres chart?

Så kan du læse mere om Human Design reader uddannelsen her. Her får du en dybdegående forståelse af energityper med tilhørende strategier, profiler, autoriter, energicentre, gates og channels.

Du vil også blive indført i, hvordan du laver readings, samtaler og forløb. Det hele foregår online og du kan tage uddannelsen i dit eget tempo. 

human design uddannelse dansk

 

2 tanker om “Hvordan læser man Human Design?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *