Hvad er en energitype i Human Design?

I dette blogindlæg vil vi udforske energityperne i Human Design. En grundlæggende del af Human Design systemet er de fem energityper: Generator, manifesting generator, reflektor, manifestor og projektor.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad en energitype i Human Design er, er du landet det helt rigtige sted. I dette blogindlæg kommer vi nemlig omkring spørgsmålet: ”Hvad er en energitype i Human Design?”

 

hvad er en energitype i human design

 

Et værktøj til at anvende din energi optimalt

Hver energitype kommer med en helt bestemt energi, aura og formål i verden. En energitype beskriver blandt andet, hvilken energi du kommer til verden med og hvordan du udveksler energi med andre.

Den beskriver også, hvordan din energi fungerer og hvor meget energi du har til rådighed. Hver energitype har nemlig ikke samme mængde energi til rådighed.

Mens nogle af typerne i Human Design generer sin egen energi, har andre typer i Human Design energimadpakker til rådighed.

At kende sin energitype kan derfor være et fantastisk værktøj til at lære at anvende sin energi optimalt og at kunne sætte sunde grænser for sin energi. Hver energitype har nemlig en hel unik måde optimalt at bruge og få energi på.

Hvordan finder jeg min energitype?

Inden vi dykker dybere ned i energityperne, vil det være en fordel, hvis du har slået din energitype op.

Du kan finde din energitype i Human Design ved at tilgå hjemmesiden: https://www.myhumandesign.com. Her kan du i højre spalte under ”Type” se, hvilken energitype du er.

 

Du kan også slå din energitype op her og få tilsendt en gratis e-bog, der beskriver din energitype.

 

 

Energityper og ikke-energityper i Human Design

I Human Design kan typerne inddeles i to undergrupper.

Der er energityper og ikke-energityper. Generators, manifesting generators og manifestors er det man kalder for en energitype. Energityper har en mere eller mindre konsistent adgang til energi og er designet til at skabe, handle, gøre og kreere.

Reflektors og projektors er det man kalder for en ikke-energitype. Det betyder ikke, at de ikke har energi.

Det betyder blot, at de ikke på samme måde er designet til at skabe, handle, gøre og kreere. Ikke-energityper har nemlig ikke den samme konsistente adgang til energi.

Energien hos ikke-energityper er mere svingende og kommer ofte i mindre portioner.

 

 

Hver energitype har en unik energi

Men hvordan udspiller energien sig så i de forskellige typer? Hver energitype kommer med en helt bestemt energi og formål. Lad os gennemgå de fem energityper:

 

Manifestor (8 % af verdens befolkning):

Manifestors er her for at blive set og hørt, og har den største aura af de fem energityper.

Du er her for at være initiativtager og have en stor påvirkning på verden og menneskene omkring dig. Som manifestor har du en meget dynamisk energi, der kan gå fra at du har super meget energi og til at du føler dig helt udmattet. Din energi kommer frem når du føler en trang til noget du bare må gøre. Når du mærker, at trangen og energien begynder at lægge sig igen, er det tid til hvile.

Du kan læse mere om manifestors her.

 

Generator (35 % af verdens befolkning):

Generators har en utrolig magnetisk og varm energi når de laver det, der lyser dem op. Som generator kan du generere din egen energi, når du laver det, du mærker et kæmpe JA til. Du vil derimod mærke, at du bliver drænet for energi når du laver for mange ’skal’ og ’burde’ ting. Når du genererer energi, vil denne energi smitte af på menneskene omkring dig. Du er her så at sige for at generere energi til verdens befolkning.

Her kan du læse mere om generators.

 

Manifesting generator (35 % af verdens befolkning):

Manifesting generators er her for at skabe sit drømmeliv og vise os andre, hvor sjovt og legende det kan være. Som manifesting generator har du en spontan og hurtigskiftende mavefornemmelse. Det er utrolig vigtigt, at du følger din hurtigskiftende mavefornemmelse. Når du følger din mavefornemmelse, vil du generere en magnetisk og varm energi. Hvis du derimod går imod din mavefornemmelse, vil du opleve, at energien lukker ned.

Læs mere om manifesting generator her.

 

Reflektor (1 % af verdens befolkning):

Reflektors kommer med en enorm visdom og er her for at spejle, hvordan vi som individer og samfund har det. Som reflektor har du en utrolig fintfølende energi og kan mærke mennesker på et dybt plan. Som reflektor har du ikke en konsistent adgang til energi. Det er derfor utrolig vigtigt, at du som reflektor mærker ind i, hvornår der er energi og hvornår der ikke er.

Du kan læse mere om at være reflektor her.

 

Projektor (20 % af verdens befolkning):

Projektors har en stor evne til at kunne guide og vejlede. Denne evne er særlig udtalt hos projektors, da projektors mærker og ser andre mennesker utrolig dybt. Som projektor vil du måske føle, at du kan se, hvad der skal til for at skabe forandringer i samfundet, systemer og hos andre mennesker.

Som projektor har du en vis mængde energi til rådighed hver dag, der kommer i form af energimadpakker. Når energien er der, er du utrolig effektiv.

Du kan læse mere om, hvordan din energi som projektor fungerer her.

 

 

Din helt egen energi

I dette blogindlæg har vi besvaret spørgsmålet: ”Hvad er en energitype i Human Design?”

Vi har været omkring, hvad en energitype er og hvad, der karakteriserer de fem energityper.

Human Design systemet gemmer på utrolig mange informationer, der er helt unikt sammensat til dig. At skabe en forståelse for sin energitype er dog et godt sted at starte, hvis man er helt ny indenfor Human Design.

Selvom, at der er en fælles beskrivelse for hver af de fem energityper, kommer din energi til udtryk på en helt unik og speciel måde.

 

Er du nysgerrig på, hvordan din unikke energi fungerer?

Så vil en Human Design reading være noget for dig. Her vil du få belyst, hvordan din energi fungerer, hvilke styrker og gaver du kommer, dine lys- og skyggesider og meget mere. Du kan booke en reading her.

 

Har du en drøm om at blive uddannet Human Design reader?

Har du længe drømt om at kunne forstå dit og andres chart, og at kunne integrere denne viden i hverdagen?

Den 14-ugers online Human Design uddannelse vil klæde dig på til at kunne læse både dit eget og andres chart.

Du kan læse mere om uddannelsen her.

 

online Human Design reader uddannelse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *